Unity Web Player. Install now!
Игри: 3327

Футболна ярост

Описание: Покажете своите футболони умения в Pro Kicker Frenzy като изпълните поредица от точни удари към вратата за големи точки. Целта е внимателно да отбележите комбинации за да спепечелите допълнителни точки. Внимавайте за защитниците и не забравяйте да обърнете внимание на вятъра! Стартирате на ниво колеж и след това се стремите към професионалистите, като докажете уменията си.
Инструкции: стрелки за прицел и спейс за ритник

Публикувана на дата: понеделник 03 февруари, 2014 Категории: 3D, Спортове, Футбол

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 97476

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Говорещият Том

Игри: 95731

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Свръх мощност

Игри: 51133

Свръх мощност е супер интензивен екшън в който можеш да избираш между различни рейс настройки като стил на шофиране, тунинг на автомобила и терен на състезанието: асфалт или офроуд. Опонентите са най-добрите, така че ви пожелаваме късмет.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;