Игри в категория ‘Футбол’

Най-Играни | Най-Нови

Дора Супер Футболно Шоу

Игри: 5955

Най-малките приятели на Дора ще се забавляват заедно с нея в тази игра. Дора е на път за училище когато решава да поиграе малко футбол, а за целта първо ще събере малко футболни топки.

4×4 футбол

Игри: 3719

Любител сте на 4ь4 машините пригодни за офроуд, но също така обожавате футбола. Е вече има решение и то е в тази игра

Футболни трикове

Игри: 2826

HTML5 Mobile – Спортна игра в която вашата точна преценка може да изведе отбора до финал.

Футболни звезди – Световно

Игри: 3576

Световното по футбол започна и само ти решаваш с кой отбор искаш да станеш шампион.

Скоростен футбол 3

Игри: 9780

Бразилия 2014 – Световно Първенство по футбол, а вашия отбор е на една крачка от финала. Избери отбор и го поведи към тази последна крачка. Супер бърза и динамична игра с управление от мишката

Световно първенство Бразилия

Игри: 5842

Вашият отбор е на световното първенство по футбол в Бразилия 2014. Сега е решаващ момент в който се бият дузпи и само ти можеш да изведеш отбора до победа. Избери ъгъл, а после сила на удара и вкарай!

Футболен хитрец

Игри: 3858

Тичай бързо и събирай зелените и жълтите топки. Бягай далеч от червените и от препятствията за да събереш повечко точки

Футболна ярост

Игри: 3502

Покажете своите футболони умения в Pro Kicker Frenzy като изпълните поредица от точни удари към вратата за големи точки. Целта е внимателно да отбележите комбинации за да спепечелите допълнителни точки. Внимавайте за защитниците и не забравяйте да обърнете внимание на вятъра! Стартирате на ниво колеж и след това се стремите към професионалистите, като докажете уменията си.

1 на 1 Бразилски Футбол

Игри: 3411

Играйте 1 на 1 по всички стадиони на Бразилия или по двайки срещу компютъра за да станете шампиони

Football 5s 3D

Игри: 6212

Футбол в 3D забавна игра

Италиански вратар

Игри: 5645

Вие сте вратарят на италиански отбор по футбол. Помогнете на отбора да спечели мача със вашите спасени удари към вратата ви. Победата е в твоите ръце!

Бъгс Бъни футбол

Игри: 19636

Разполагаш със страхотен отбор съставен от Дафи, Туити, Бъгс и Лола. Разбийте противника във футболен мач изпълнен с динамика и адреналин

Дузпи 2012

Игри: 4263

Редовното време е изтекло но резултата е равен. Всичко в този финал ще се реши чрез дузпи. Избери мястото и силата на удара и спечели победата на своя отбор.

Клечко – футбол 2

Игри: 2596

Кой каза че Клечко не може да играе футбол? Прицели се, изберии силата на удара и грабни звездите за да преминете към следващо ниво

Футболни топки 2

Игри: 3387

Спортна логическа игра в която вашият играч трябва да бъде много прецизен в своя удар така че хем да събере паричките хем да отбележи гол в противниковата врата.

Футболен Световен Шампион

Игри: 4902

Избери твоя отбор и го поведи към спечелването на купата. Очакват те трудни мачове, но това не трябва да те спира!

Плажен Футбол

Игри: 7546

Поведи отбора си към победата в турнира по плажен футбол. Контролирай твоя играч да дриблира, подава, спринтира и стреля за гол!

Шут във вратата

Игри: 2167

Надупчи вратата като вкарваш гол след гол. Избери сила и ъгъл на шута и стреляй. Избери измежду 16 различни национални отбора.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;