Игри: 1336

Лондон 2012

Описание: Бъди повече от зрител на 27-ми Юли. Представи нацията си с гордост. Заслужи похвали като спечелиш злато. Бъди най-добрия на Олимпиядата в Лондон това лято. Дисциплините на които може да участваш са плуване. дълуг скок, стрелба с лък, тенис на маса и скейт.
Инструкции: X -багяне, плуване; Z- скок

Публикувана на дата: събота 09 февруари, 2013 Категории: Спортове

Спортен риболов 2

Игри: 24474

Спортен риболов с уникална 3D реалистична графика както и максимално близко до реалните условия усещане за риболов. Разполагате с различни такъми и само трябва да се осъвършенствате от офис стола преди уикенда

Бъгс Бъни футбол

Игри: 19663

Разполагаш със страхотен отбор съставен от Дафи, Туити, Бъгс и Лола. Разбийте противника във футболен мач изпълнен с динамика и адреналин

Билярд 8 3D

Игри: 18714

Мултиплеър билярд с 8 топки. Регистрирай се за участие или играй като гост. Може да събираш точки играейки срещу онлайн противници.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;