Игри: 1345

Идва идва удряй – бейзбол

Описание: Страхотна 3D бейзбол игра в която ако си достатъчно добър можеш да събираш пари с които да подобряваш екипировката си и да жънеш още и още победи. Избери ъгъл и сила на удара към идващата топка и я изпрати далеч в трибуните или даже извън стадиона.
Инструкции: игра с мишката

Публикувана на дата: понеделник 03 юни, 2013 Категории: АКТУАЛНИ, Спортове

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 97345

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Говорещият Том

Игри: 95578

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Свръх мощност

Игри: 51023

Свръх мощност е супер интензивен екшън в който можеш да избираш между различни рейс настройки като стил на шофиране, тунинг на автомобила и терен на състезанието: асфалт или офроуд. Опонентите са най-добрите, така че ви пожелаваме късмет.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;