Игри: 2127

Джет ски рейсър

Описание: Наводнен, изоставен и обрасъл град се е превърнал в място за среща на най-дръзките джет ски състезатели. Високи скорости, опасни каскади на фона на все още красива среда, луди скокове и водни препятствия това е нещо което не сте играли преди. Присъединете се към смелите състезатели за да стане най-якото Джет Ски състезание!
Инструкции: игра със стрелките

Публикувана на дата: неделя 01 септември, 2013 Категории: 3D, Спортове

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 95828

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Говорещият Том

Игри: 94059

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Свръх мощност

Игри: 50114

Свръх мощност е супер интензивен екшън в който можеш да избираш между различни рейс настройки като стил на шофиране, тунинг на автомобила и терен на състезанието: асфалт или офроуд. Опонентите са най-добрите, така че ви пожелаваме късмет.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;