Игри в категория ‘Баскетбол’

Най-Играни | Най-Нови

Ултимейт Баскет

Игри: 1825

HTML5 игра в която вие ще упражните стрелбата към коша от различни места и ще докажете баскетболните си умения

Баскетболни забивки

Игри: 3483

Време е за баскетбол, а ти може да си най-добрия на терена ако тренирап усилено. Избери играч и започни своята кариера правейки най-яките забивки

Хоп Троп Забивки

Игри: 2707

Супер герои в супер игра пълна със супер забивки. Избери супер отбор и спечели надпреварата в този мач

NBA про забивки

Игри: 4590

Unity 3D игра в която ще се насладите на супер забивки и про игра на вашият отбор от NBA. Разликата тук е че можете да изберете дали да сте в препълнена зала или на покрива на блока

Стрийт баскет

Игри: 3932

Участвай в турнира по стрийт баскетбол в различни градове на страната. Покажи на какво си способен и стани шампиона на улицата.

Баскетбол 3D

Игри: 5917

Чуй рева на тълпата докато си пробиваш път към победата над противников отбор по твой избор.

Бен 10 баскетболни умения

Игри: 2096

Бен 10 иска да поиграе баскетбол, но не и обикновен. Той си пада по екстремните спортове и за това играе с движещи се кошове. Помогни му да се прицели и стреля.

Спондж Боб баскетбол

Игри: 3359

Спондж Боб и Санди са се хванали на бас кой е по-добър. Помогни на Спондж Боб да стреля точно и да победи в тази игра.

Кунг-Фу Баскетче

Игри: 3375

Известната игра на 21, но този път срещу Кунг Фу майстора По. Избери подходящ ъгъл и стреляй към коша. Нека по-добрия победи

Джордан Екстремно

Игри: 2235

Движещи се кошове? ДА! Вие трябва да бъдете екстремно добър и да вкарвате всички топки.

Бен 10 баскет

Игри: 3087

Помогни на приятеля си Бен 10 да тренира свойте баскетболни умения. Той отдавна мечта да играе на голямата сцена. От теб зависи да го подготвиш добре.

Баскетбол

Игри: 2614

Имате ли необходимото за да бъдете баскетболните шампиони на корта в тази бърза и яростна 2 на 2 игра, в която да впечатлите тълпата? Покажете уменията си и изпълнете зрелищни въздушни блокади или забивки, невероятни дриблирания и непробиваема отбрана, за да бъдете коронясан за крал на баскетболната арена!

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;