Игри в категория ‘Майстор Мани’

Най-Играни | Най-Нови

Ханди Мани Питстоп

Игри: 7488

Помогни на Ханди Мани да сглоби рейсинг звяр скойто да печели състезания. Изберете заедно как да изглежда колата до най-дребния детайл.

Майстор Мани – Избери правилният инструмент

Игри: 8746

Посетете училището на Мани и се научете да използвате правилните инструменти за различните дейности .Трябва да посочите правилния инструмент за правилната операция ,която да се извърши.

Хенди Мани мисия фенерче

Игри: 5620

Майстор Мани трявба да помогне на приятел в тъмното. За това той и неговото фенерче са на мисия. Открийте скритите обекти в тъмното и им помогнете.

Майстор Мани: Големият кран

Игри: 7774

Майстор Мани е кранист който трябва да разтоварва камионите и да построи обекта.

Майстор Мани: Фабрика за играчки

Игри: 11126

Вие сте във фабриката за играчки на Майстор Мани. Изберете каква играчка искате да направите след което и закачете всевъзможни части като подбирате болтчетата с които ще ги закрепите.

Майстор Мани: Водопровод

Игри: 9352

Майстор Мани е извикан да поправи водопровода. Водата тръгва да тече, а вие трябва да му подавате правилните тръби и инструменти така, че водата да стигне до края.

Майстор Мани

Игри: 6838

Майстор Мани и неговите верни инструменти са на градския карнавал. Разполагате с множестов забавления. Като за начало трябва да целите с вода движещи се палячовци, а после.. сами ще видите.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;