Игри: 3613

Тими в лабиринта

Описание: Тими за пореден път е изправен пред предизвикателството да спаси света. Помогнете му да намери бласт ключа и да избяга от лошите роботи събирайки монетите и бонусите по пътя си.
Инструкции: игра със стрелките

Публикувана на дата: петък 14 юни, 2013 Категории: Кръстници Вълшебници

Кръстници Вълшебници във фермата

Игри: 7196

Родителите на Тими ще засяват зеленчуци които кръстниците ще поръсват с магически прах да растат бързо. Прескачайте капаните поставени от лошите вълшебници и не тъпчете вече порастналите зеленчуци. Играта е за един или двама играчи.

Тими боецът

Игри: 6168

Тими е запленен от супер героите от филмите и игрите и е решил да стане супер боец. Като начало започва тренировките срещу другите от семейство Търнър. Избери дали да се включите в турнир или просто ще трениате с него по пътя му към успеха

Кръстници Вълшебници – Топчето на Спарки

Игри: 4441

Спарки има чудесна звездичка която е в състояние да разбие сандъците на Йорген. Пазете Спарки от летящите към него сандъци и целете Йорген със звездичката след като разбиете сандъците

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;