Игри: 2042

Дора спасява фермата

Описание: Изберете в коя част от фермата искате да помагате. Можете да изберате между кочинката на прасето, курника на пилетата, или плевнята. Вътре в курника, трябва да хванете всички яйца, като движите мишката до мястото, където ще паднат. В кочинката на прасенцата, трябва да намерите всички прасенца и да ги почистете с помощта на мишката. Има много животни, скрити вътре в обора, за да намерите всички, следвайте звука, който Дора прави.
Инструкции: използвайте мишката в тази игра

Публикувана на дата: неделя 24 март, 2013 Категории: Герои, Дора Изследователката

Умизуми мисии в града

Игри: 44246

Отбор Умизуми е на мисия в техният Уми град. За съжаление обаче проблемите са много и те не знаят от къде да започнат. Изберете заедно една от многото мисии в тази игра и им помогнете да я разрешат

Истински прически: Monster High

Игри: 35384

Среши косата и после хвани ножицата. Определи дължината на прическата и клъцни излишното. После боядисай и подсуши. Можеш и да накъдриш или изправиш с машата или пресата. Нека твоята любимка от Чудовищна гимназия е неповторима.

Монстър Хай – Татуировки

Игри: 34699

Оперета е отворила своя студио за татуировки. Избери най-готината и после заедно с нея я оцветете и поставете на подходящо място от тялото.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;