Игри: 16326

Дора спасява Ботичко

Описание: Ботичко е отвлечен от Лисан. За да го спаси Дора трябва да мине 3 тежки мисии за да намери ключовете с който да отключи клетката на Ботичко. В първия етап Дора трябвю да натовари съответното число хвърчила във вагона с таиз цифра. Във втори етап Лисанко скрива 4-ри дъски от моста по който трябва да премине Дора. Немрете ги и ги подредете според цифрите. А в последния етап трявба да подредите пъзел като познавате въпроса
Инструкции: игра с мишката/

Публикувана на дата: събота 04 май, 2013 Категории: Герои, Дора Изследователката

Умизуми мисии в града

Игри: 44553

Отбор Умизуми е на мисия в техният Уми град. За съжаление обаче проблемите са много и те не знаят от къде да започнат. Изберете заедно една от многото мисии в тази игра и им помогнете да я разрешат

Истински прически: Monster High

Игри: 35648

Среши косата и после хвани ножицата. Определи дължината на прическата и клъцни излишното. После боядисай и подсуши. Можеш и да накъдриш или изправиш с машата или пресата. Нека твоята любимка от Чудовищна гимназия е неповторима.

Монстър Хай – Татуировки

Игри: 34942

Оперета е отворила своя студио за татуировки. Избери най-готината и после заедно с нея я оцветете и поставете на подходящо място от тялото.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;