Игри: 2619

Дора помага на русалките

Описание: Градът на русалките е застрашен от огромни количества боклуци които се изливат в океана. Дора е твърдо решена да спаси русалките като почисти с прахосмукачката всички боклуци от плажа. Помогни и да събира празните кутии и автомобилни гуми за да успее в това добро начинание
Инструкции: игра с мишката

Публикувана на дата: понеделник 15 април, 2013 Категории: Герои, Дора Изследователката

Умизуми мисии в града

Игри: 42906

Отбор Умизуми е на мисия в техният Уми град. За съжаление обаче проблемите са много и те не знаят от къде да започнат. Изберете заедно една от многото мисии в тази игра и им помогнете да я разрешат

Истински прически: Monster ...

Игри: 34750

Среши косата и после хвани ножицата. Определи дължината на прическата и клъцни излишното. После боядисай и подсуши. Можеш и да накъдриш или изправиш с машата или пресата. Нека твоята любимка от Чудовищна гимназия е неповторима.

Монстър Хай – Татуиро...

Игри: 33907

Оперета е отворила своя студио за татуировки. Избери най-готината и после заедно с нея я оцветете и поставете на подходящо място от тялото.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;