Игри: 3091

Дора: Пее на парти

Описание: Бени организира музикално парти и всеки е поканен. Той е оставил на Дора да се погрижи за доставката на инструментите за партито. Обаче хитрата лисица е отмъкнала инструментите и ги е разхвърляла по пътя. Вие трябва да помогнете на Дора да ги събере отново с колата на Тико, а после и с неговата лодка. Започне ли партито можете да пускате и спирате инструментите по ваш вкус.
Инструкции: Управлявате със стрелките и мишката

Публикувана на дата: неделя 03 март, 2013 Категории: Герои, Дора Изследователката

Умизуми мисии в града

Игри: 44605

Отбор Умизуми е на мисия в техният Уми град. За съжаление обаче проблемите са много и те не знаят от къде да започнат. Изберете заедно една от многото мисии в тази игра и им помогнете да я разрешат

Истински прически: Monster High

Игри: 35690

Среши косата и после хвани ножицата. Определи дължината на прическата и клъцни излишното. После боядисай и подсуши. Можеш и да накъдриш или изправиш с машата или пресата. Нека твоята любимка от Чудовищна гимназия е неповторима.

Монстър Хай – Татуировки

Игри: 34980

Оперета е отворила своя студио за татуировки. Избери най-готината и после заедно с нея я оцветете и поставете на подходящо място от тялото.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;