Игри: 3203

The Pirate Fairy – пъзел

Описание: В новия филм за феята Камбанка ще видим как феята пазителка на вълшебния прашец Зарина открадва драгоценния син елфски прашец и се съюзява с пиратите на Skull Rock, които бродят из моретата на Невърленд, а до тогава можете да подредите пъзела с двете ви любими героини.
Инструкции: игра с мишката

Публикувана на дата: сряда 22 януари, 2014 Категории: АКТУАЛНИ, Логически, Пъзел

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 97361

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Говорещият Том

Игри: 95595

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Свръх мощност

Игри: 51033

Свръх мощност е супер интензивен екшън в който можеш да избираш между различни рейс настройки като стил на шофиране, тунинг на автомобила и терен на състезанието: асфалт или офроуд. Опонентите са най-добрите, така че ви пожелаваме късмет.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;