Игри в категория ‘Ферма’

Най-Играни | Най-Нови

Farm Frenzy 2

Игри: 4662

Пробвай трудния живот на фермера и се докажи като най-добрия такъв като разшириш бизнеса си

Фермата на Рилей

Игри: 2968

Помогни на Рилей с фермата

Сиренките на Папа Луи

Игри: 4537

Папа Луи ще ви спаси след кражбата на вашите музикални инструменти като ви даде работа в неговата закусвалня. Приемете и изпълнете поръчките и спечелете бакшиш за да си купите по-бързо инструментите

Фермерски Маджонг

Игри: 3157

HTML 5 mobile – Комбинирай зеленчуците по или повече от вид и изкарай колкото може повече точки за времето което имаш

Клондайк

Игри: 19516

Открий далечните земи на Клондайк в тази приключенкса фермерска игра. Завземи нови земи и построй ферма от която да се изхранваш

Моята малка ферма

Игри: 3719

Построй своя собствена ферма и я напълни с животни. Използвай зелена енергия да захраниш фермата си и докажи че си умел фермер

Фермерски блокчета

Игри: 2947

Размести блокчетата с различните плодове и зеленчуци така че да се подредят по 3 или повече еднакви блока в редичка

Паника в Зоопарка

Игри: 4483

Ти ще управляваш собствен зоопарк. Ще изпълняваш ежедневните си задължения като храненето на животните и подържането на тяхната хигиена

Заетата фермерка 2

Игри: 7808

Сара се завръща за нови приключения с верния си приятел Коко на екзотичен остров пълен с кокоси и условия за риболов

Family Barn

Игри: 6083

Започнете вашето семейно приключение днес. Отглеждайте сладъки животни, красиви дървета и цветя, произвеждайте мляко, сирене, домашно приготвен хляб и плодове от вашата ферма, а после ги разменяйте със съседите си, или ги продавайте на близкия пазар. Насладете се на голямото удовлетворение от процъфтяващият семеен бизнес и превърнете вашето малко късче земя в плодородно и красиво място.

Dreamfields

Игри: 5430

Игра за мечтатели където ще си отглеждате дракони, мечета които ядат вкусен мармалад и всякакви сладки животинки. Отгледай си огромни дървета и красиви цветя. Намери си приятели и се насладете заедно на уникално красивата 3D графика.

Овцеферма

Игри: 4326

Вие наследихте овцеферма от баба си и сега задачата ви е да се грижите за овцете и да разраствате бизнеса

Кръстници Вълшебници във фермата

Игри: 7293

Родителите на Тими ще засяват зеленчуци които кръстниците ще поръсват с магически прах да растат бързо. Прескачайте капаните поставени от лошите вълшебници и не тъпчете вече порастналите зеленчуци. Играта е за един или двама играчи.

Фермерски Пазар

Игри: 5741

Усети удовлетворението от работата във фермата като се включиш активно в замеделието и животновъдството.

Домашни любимци

Игри: 9732

Тази нова игра от Miniclip ти дава възможност да приютиш най-сладките животинки на планетата. Дай им уютен подслон и се грижи за тях както и за техните бебчета.

Моето ранчо

Игри: 2743

Посетете фермерското училище, за да научите как да управлявате вашия виртуален чифлик. Хранете животните за да бъдат здрави и продавайте за максимална печалба. Когато ранчото ви успява, вие ще получите достъп до по-добри животни и страхотни функции!

Youda Survivor

Игри: 4473

ПОбеди пиратите и помогни на цяло племе да оцелее. Това е мястото да живееш като Робинзон Крузо и да се справяш сам. В играта си попаднал на самотен остров и имаш съвсем малко предмети които можеш да използваш. Всичко е в твои ръце. Успех.

Youda Safari

Игри: 3792

Дайте на всеки турист неповторимо изживяване! Напътствайте ващите посетители покрай луди маймуни, непокорни носорози и смешни хипопотами. Пазете се от лкъвовете и разглеждайте всевъзможни представители на животинската фауна в този парк. Вие контролирате всички сафари паркове по света. От вас зависи да се грижите за тях както и за туристите като строите ресторанти и други удобства за тях.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;