Игри: 1938

Прокълнатото Съкровище – Не ми пипай скъпоценните камъни

Описание: Враговете ще се опитат да атакуват вашата пещера, за да откраднат скъпоценните ви камъни. Не им позволявайте да напуснат полето с камъните ви (ако загубите всичките си скъпоценни камъни, битката свършва). Купете кули и ги поставете по пътя на враговете. Печелете пари като убивате повече врагове. Когато кулата е победила достатъчно врагове (събрали сте достатъчно точки опит) , ще видите "UP"-над кулата. Кликнете върху тази кула, за да отворите прозореца ъпгрейд. Бърлогата може да се постави на трева. Крипата може да бъде поставен върху сняг. Храмът може да бъде поставен върху скали.
Инструкции: игра с мишката

Публикувана на дата: вторник 28 май, 2013 Категории: Екшън, Логически

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 97787

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Супер битки 3

Игри: 24417

Супер битките между супер геройте на Никелодеон са пак тук! Избери някой от най-популярните звезди и се включи в турнира. На коя страна ще си ти? Доброто срещу лошото!

Minecraft – Tower Defense 2

Игри: 19953

Грифер е разрушил града на Стив и сега той ще трявба да преплува океана за да построи нов и по-здрав град.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;