Игри: 1927

Маймунки: Защити замъка 5

Описание: Тази игра от типа Tower Defense е насочена към децата. Тук вие разполагате с маймунки който трбява да попречат на балоните да преминат покрай тях. Разполагате с различни по форма пътища и множество нива на трудност. Поставяйте своите войници разумно и ги ъпгрейдвате за по-добро представяне.
Инструкции: игра с мишката

Публикувана на дата: понеделник 06 май, 2013 Категории: Екшън, Логически

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 97787

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Супер битки 3

Игри: 24417

Супер битките между супер геройте на Никелодеон са пак тук! Избери някой от най-популярните звезди и се включи в турнира. На коя страна ще си ти? Доброто срещу лошото!

Minecraft – Tower Defense 2

Игри: 19954

Грифер е разрушил града на Стив и сега той ще трявба да преплува океана за да построи нов и по-здрав град.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;