Игри: 3010

Летищна треска 4

Описание: Вие сте ръководител въздушно дживение на голямо международно летище. Трябва да контролираш потока от самолети до безопасно място и да избягваш сблъсъците между самолети.
Инструкции: Играете с мишката

Публикувана на дата: четвъртък 14 март, 2013 Категории: Игри с летене, Логически, Строителни

Том и Джери – Опасни полети

Игри: 5726

Точно в навечерието на Хелоуин Том иска да се прибере бързо и за това се качва на самолет. Помогнете му да събере полезните предмети и да избягва духовете по пътя си

Самолети (Planes)

Игри: 5098

Най-новата игра по едноименният филм е вече при нас. Той е малко агросамолетче, но има голяма мечта-да участва в ралито “С криле около света”. Дали ще преодолее страха от високото и до кои екзотични места ще го отведе мечтата му?

Хеликоптера на Брегова охрана

Игри: 4107

Вие сте част от бреговата охрана и вашата мисия я да спасявате хора попаднали в беда. Вие ще стигате до там където никой друг не може и пилотските ви умения трябва да са на ниво.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;