Игри: 3406

Зума отмъщение 2

Описание: Целта ти е да изстрелваш цветни топки, като се съобразяваш с колоната по която се движат също цветни топки. Събирай по 3 или повече еднакви топчета за да ги изчистиш и да не позволиш да стигнат до края.
Инструкции: Прицели се с мишката и стрелей

Публикувана на дата: понеделник 25 февруари, 2013 Категории: Зума, Логически

Римски пъзел

Игри: 16554

Разместете предметите от древен Рим, така че да се подсредят три или повече еднакви един до друг и да изчезнат. Времето ви буквално изтича така че побързайте.

Пухчета

Игри: 11519

Пухчетата са сладурчета, но някой трябва да им помогне да се съберат по цвят, като добавяте нови пухчета по три или повече с еднакъв цвят в непосредствен контакт помежду им.

Съкровищата на Маите

Игри: 9853

Намери скритите древни съкровища на Маите като разместваш скъпоценните камъни така че да се подредят по 3 или повече еднакви в редица. Има и бонуси като бомби и екстра време така че се постарай да ги спечелиш.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;