Игри: 1430

Забавни животинки

Описание: Забавни животинки е от типа игри "Луксор". Тук вие трябва да съберете по 3 еднакви животинки изртрелвайки точно тази която е заредана на оръдието към други от нейният тип. Изчистете колоната която се движи към вас преди да ви стигне.
Инструкции:

Публикувана на дата: четвъртък 21 февруари, 2013 Категории: Зума

Римски пъзел

Игри: 17294

Разместете предметите от древен Рим, така че да се подсредят три или повече еднакви един до друг и да изчезнат. Времето ви буквално изтича така че побързайте.

Пухчета

Игри: 11933

Пухчетата са сладурчета, но някой трябва да им помогне да се съберат по цвят, като добавяте нови пухчета по три или повече с еднакъв цвят в непосредствен контакт помежду им.

Съкровищата на Маите

Игри: 10521

Намери скритите древни съкровища на Маите като разместваш скъпоценните камъни така че да се подредят по 3 или повече еднакви в редица. Има и бонуси като бомби и екстра време така че се постарай да ги спечелиш.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;