Игри: 4731

Барби в училище за принцеси

Описание: Барби участва като Блеър, момиче което се е записало в училище за принцеси: магично, модерно място където се учат танци, как да правиш чаени парита, както и подходящи маниери за принцеса. Блеър обича часовете както и магическите способности и нейните нови приятелки, принцеса Хадли и Исла. Когато обаче учителката Дам Девин открива поразителната прилика на Блеър и изчезналата принцеса, тя преобръща света на Блеър надолу с главата за да не може пак да се качи на трона. Сега Блеър, Хадли и Деланс трябва да намерят магическата корона и да докажат правото на Блер да бъде принцеса!
Инструкции: Намерете всички скрити цифри и скрити сърца от всяка снимка, за да продължите в тази игра. Да не забравяме и тайната звезда.

Публикувана на дата: събота 09 март, 2013 Категории: Барби Игри, Логически, Скрити Обекти

Говорещият Том

Игри: 96373

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Истински прически: Monster High

Игри: 35743

Среши косата и после хвани ножицата. Определи дължината на прическата и клъцни излишното. После боядисай и подсуши. Можеш и да накъдриш или изправиш с машата или пресата. Нека твоята любимка от Чудовищна гимназия е неповторима.

Монстър Хай – Татуировки

Игри: 35040

Оперета е отворила своя студио за татуировки. Избери най-готината и после заедно с нея я оцветете и поставете на подходящо място от тялото.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;