Игри: 998

RC мини състезатели

Описание: Изберете вашия автомобил, след това изберете вида състезание. Конкуренцията в тази забързана състезателна игра е ожесточена, но никой не каза, че не може да се играе мръсно! Пускай мини и ракети, когато е необходимо. Използвайте парите, които спечелите за ъпгрейд!
Инструкции: Интервал - Ракети; C = мини; R = рестарт; Шифт = задно виждане

Публикувана на дата: четвъртък 21 март, 2013 Категории: Игри с коли

Свръх мощност

Игри: 51022

Свръх мощност е супер интензивен екшън в който можеш да избираш между различни рейс настройки като стил на шофиране, тунинг на автомобила и терен на състезанието: асфалт или офроуд. Опонентите са най-добрите, така че ви пожелаваме късмет.

Умизуми състезание с колела

Игри: 18737

Отбор Умизуми обича спорта и състезанията. В тази игра те ще се съревновават с отбора на роботите. Управлявайте умело като избягвате препятствията и събирайте специални предмети за повече скорост.

Лиценз за Ню Йорк Такси 3D

Игри: 14045

Целта на играта е да вземеш лиценз за Ню Йоркско такси и после да работиш в града. Следвай инструкциите и управлявай умело избягвайки удари и нарушения в един от най-оживените градове на света.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;