Unity Web Player. Install now!
Игри: 1412

Motorcity: Drive

Описание: Motorcity е невероятна Unity 3D игра изпълнена със състезания и екшън елементи. Вашата цел в тази игра е да се запазите безопасно Motorcity от лошите роботи и злото , като патрулирате по улиците и унищожавате всеки един робот, който стои на пътя ви. Стартирайте двигателя и потегляйте
Инструкции: Стрелба с мишката V, X и C - смяна на оръжията S и интервал - специални оръжия

Публикувана на дата: неделя 17 март, 2013 Категории: 3D, Игри с коли

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 96494

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Говорещият Том

Игри: 94647

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Свръх мощност

Игри: 50461

Свръх мощност е супер интензивен екшън в който можеш да избираш между различни рейс настройки като стил на шофиране, тунинг на автомобила и терен на състезанието: асфалт или офроуд. Опонентите са най-добрите, така че ви пожелаваме късмет.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;