Игри: 1887

Хард Рок Рейсинг

Описание: Hard Rock Racing е страхотна 3D игра изпълнена с реалистична графика и постоянен адреналин и екшън. Играта предлага много и най-различни режими за шофиране както и разнообразни писти. Елиминирай противниците си преди последната обиколка.
Инструкции: Управление със стрелките

Публикувана на дата: сряда 13 март, 2013 Категории: 3D, Игри с коли

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 97356

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Говорещият Том

Игри: 95586

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Свръх мощност

Игри: 51031

Свръх мощност е супер интензивен екшън в който можеш да избираш между различни рейс настройки като стил на шофиране, тунинг на автомобила и терен на състезанието: асфалт или офроуд. Опонентите са най-добрите, така че ви пожелаваме късмет.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;