Игри: 1501

Рейсърс Революция 3D

Описание: Страхотна рейсинг игра която се развива от Бикини Ботъм до Детската стая. Избери отбор от любимите герои: Пингвините от Мадагаскар, Спондж Боб и много други. Събирай кутиите с подаръци - в тях има оръжия и капани. Отключвай нови състезатели като финишираш първи на 2 от пистите.
Инструкции: За управление се използват стрелките. Z пуска специалното оръжие, а спейс е скок.

Публикувана на дата: неделя 03 февруари, 2013 Категории: 3D, Игри с коли

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 97399

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Говорещият Том

Игри: 95629

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Свръх мощност

Игри: 51061

Свръх мощност е супер интензивен екшън в който можеш да избираш между различни рейс настройки като стил на шофиране, тунинг на автомобила и терен на състезанието: асфалт или офроуд. Опонентите са най-добрите, така че ви пожелаваме късмет.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;