Игри: 4564

Мотокрос Нитро – Коледа

Описание: Внимание. Зимното издание на Мотокрос Нитро ще извади наяве вашите демони жадни за скорост. Ще се състезавате с мотор през различни терени и писти, ще правите дръзки каскади и ще оставите другие състезатели да ви дишат прахта. Персонализирайте вашия мотор да пасва най-добре на всеки терен и след това приемете предизвикателствотоОтключете нови нива, трикове и подобрения.
Инструкции: игра със стрелките

Публикувана на дата: вторник 24 декември, 2013 Категории: 3D, АКТУАЛНИ, Игри с коли, Игри с мотори

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 97659

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Говорещият Том

Игри: 96016

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Свръх мощност

Игри: 51363

Свръх мощност е супер интензивен екшън в който можеш да избираш между различни рейс настройки като стил на шофиране, тунинг на автомобила и терен на състезанието: асфалт или офроуд. Опонентите са най-добрите, така че ви пожелаваме късмет.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;