Unity Web Player. Install now!
Игри: 1621

Лудница с косачка

Описание: Нещо различно, но пък супер забавно ще се случи в тази игра. Да това е състезателна игра но не с коли и не в града. Тук вуе имате косачка и ферма и да, трябва да финиширате първи в тази Unity3D игра
Инструкции: WASD и стрелките за управление, ctrl за хвърляне на домати

Публикувана на дата: петък 31 януари, 2014 Категории: 3D, АКТУАЛНИ, Игри с коли

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 97944

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Говорещият Том

Игри: 96373

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Свръх мощност

Игри: 51717

Свръх мощност е супер интензивен екшън в който можеш да избираш между различни рейс настройки като стил на шофиране, тунинг на автомобила и терен на състезанието: асфалт или офроуд. Опонентите са най-добрите, така че ви пожелаваме късмет.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;