Игри: 1792

Костенурки нинджа каскади

Описание: Карай кросовият мотор с нинджите и прави шеметни каскади с комбинации от клавиши 1 2 3 4 и 5. Всяко ниво има брой точки които трявба да събереш преди да продължиш напред
Инструкции: игра със стрелките

Публикувана на дата: събота 20 юли, 2013 Категории: Игри с мотори

Умизуми състезание с колела

Игри: 18755

Отбор Умизуми обича спорта и състезанията. В тази игра те ще се съревновават с отбора на роботите. Управлявайте умело като избягвате препятствията и събирайте специални предмети за повече скорост.

Мотокрос Нитро

Игри: 7034
alt

Мотокрос Нитро ще ви разтърси от кеф. Настрой мотора си да пасва най-добре на всеки различен терен. Избери стил на състезание и срази опонентите си.

Том и Джери мотористи

Игри: 5659

Забавлявайте се с Том и Джери и техните супер мотори докато събирате сиренца по пътя. Не им позволявайте да падат докато правят каскади.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;