Игри: 1207

Клечко – спускане

Описание: Клечко се е покачил на БМХ и е решил да спуска. Нека прави каскади на воля и напълни адреналина си на макс. Само времето го притиска така че можеш ли да финишираш с него преди да е изтекло?
Инструкции: управление със стрелките; спейс = скок X = Супермен Z = Без ръце

Публикувана на дата: вторник 28 май, 2013 Категории: Игри с мотори

Умизуми състезание с колела

Игри: 18922

Отбор Умизуми обича спорта и състезанията. В тази игра те ще се съревновават с отбора на роботите. Управлявайте умело като избягвате препятствията и събирайте специални предмети за повече скорост.

Мотокрос Нитро

Игри: 7196
alt

Мотокрос Нитро ще ви разтърси от кеф. Настрой мотора си да пасва най-добре на всеки различен терен. Избери стил на състезание и срази опонентите си.

Гуфи продава хот дог

Игри: 5788

Помогни на Гуфи да достави точно и бързо колкото се може повече хот дог сандвичи. Внимавай да не цопнеш в някоя локва или да се блъснеш в пешеходец.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;