Игри: 2835

Екстремен триатлон

Описание: Ще подложите ли вашата издръжливост на изпитание в тежки условия, докато бягате, плувате и карате колело! Включете се в състезанието за купата, ако смятате,че Вие ще бъдете победителя тази година на триатлона!
Инструкции: игра със стрелките и бутоните X и Z за скок и гмуркане и спринт

Публикувана на дата: събота 07 септември, 2013 Категории: Игри с мотори, Спортове

Умизуми състезание с колела

Игри: 18957

Отбор Умизуми обича спорта и състезанията. В тази игра те ще се съревновават с отбора на роботите. Управлявайте умело като избягвате препятствията и събирайте специални предмети за повече скорост.

Мотокрос Нитро

Игри: 7226
alt

Мотокрос Нитро ще ви разтърси от кеф. Настрой мотора си да пасва най-добре на всеки различен терен. Избери стил на състезание и срази опонентите си.

Гуфи продава хот дог

Игри: 5819

Помогни на Гуфи да достави точно и бързо колкото се може повече хот дог сандвичи. Внимавай да не цопнеш в някоя локва или да се блъснеш в пешеходец.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;