Unity Web Player. Install now!
Игри: 4126

Хеликоптера на Брегова охрана

Описание: Вие сте част от бреговата охрана и вашата мисия я да спасявате хора попаднали в беда. Вие ще стигате до там където никой друг не може и пилотските ви умения трябва да са на ниво.
Инструкции: Игра с: WASD, шифт за ускорение, спейс за спиране, ляв и десен бутон на мишката за спускане и дигане на въжето

Публикувана на дата: четвъртък 25 юли, 2013 Категории: 3D, АКТУАЛНИ, Игри с летене

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 97409

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Говорещият Том

Игри: 95641

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Свръх мощност

Игри: 51073

Свръх мощност е супер интензивен екшън в който можеш да избираш между различни рейс настройки като стил на шофиране, тунинг на автомобила и терен на състезанието: асфалт или офроуд. Опонентите са най-добрите, така че ви пожелаваме късмет.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;