Игри в категория ‘Игри с летене’

Най-Играни | Най-Нови

Веселото Птиче

Игри: 1288

Забавна игра с летене в която целта е да изминеш максимално разстояние от първият опит като избягваш препятствията и събираш бонусите по пътя си

Полет над снежните планини

Игри: 1337

Да си добър пилот никак не е лесно и за това ти трябват много часове тренировки с които може да започнеш в тази страхотна Unity3D игра

Тръксформ

Игри: 1832

Игра в която ще можете лесно да трансформирате вашето превозно средство така че да сте най-ефективни в битките

Пилоти герои

Игри: 1261

Управлявай малко самолетче над различни терени и преминавай през различни трудности за да докажеш уменията си на умел пилот. Спясявай хора и стани пилот герой

Подскачащо самолетче

Игри: 926

Игра в която малкото самолетче трябва да събере звездичките без да катастрофира

Малък Хеликоптер

Игри: 1353

Unity3D игра в която вие управлявате малко хеликоптерче из града

Самолетна надпревара

Игри: 1777

Самолетна игра в която трябва да побеждаваш други пилоти по пистите и със спечелените пари да ъпгрейдваш самолета си

Самолети (Planes)

Игри: 4745

Най-новата игра по едноименният филм е вече при нас. Той е малко агросамолетче, но има голяма мечта-да участва в ралито “С криле около света”. Дали ще преодолее страха от високото и до кои екзотични места ще го отведе мечтата му?

Том и Джери – Опасни ...

Игри: 5396

Точно в навечерието на Хелоуин Том иска да се прибере бързо и за това се качва на самолет. Помогнете му да събере полезните предмети и да избягва духовете по пътя си

Хеликоптера на Брегова охра...

Игри: 3774

Вие сте част от бреговата охрана и вашата мисия я да спасявате хора попаднали в беда. Вие ще стигате до там където никой друг не може и пилотските ви умения трябва да са на ниво.

Летищна треска 4

Игри: 2656

Вие сте ръководител въздушно дживение на голямо международно летище. Трябва да контролираш потока от самолети до безопасно място и да избягваш сблъсъците между самолети.

Въздушни барони

Игри: 1911

Целта в тази игра е проста и ясна. Свали вражеските самолети като ги обстрелваш подобаващо и стани господар на небето.

Авио шоу

Игри: 1805

Спечели и петте авио състезания в Рио, Ню Йорк, Маями, Буенос Айрес и Дубай! Следваи сстрелките през порталите в правилният ред. Премини през изпитанието преди да ти изтече времето.

Летищна мания 3

Игри: 2390

Мечтали ли сте да контролирате трафика на някое международно летище? Това ще ви е целта тук. Пробвайте!

Лети смело

Игри: 2823

Облечи костюма и скачай. Звучи ви налудничаво но пробвайте играта и пак ще си говорим. Има различни режими на летене. Дали по план или с въображение вие изберете.

3D Рали в Тунела

Игри: 2574

Супер 3D игра в която трябва да караш по уникална писта. Избягвай препятствията и събирай ценните предмети, Със спейс се пуска хипер двигателя. Успех.

ТУ – 46

Игри: 2335

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;