Игри: 1361

Даунтаун дрифт

Описание: Натисни педала до дупка и овладей изкуството на дрифта. Прави обиколки на пистата и победи съперниците си в тази забързана състезателна игра. Дрифти по завоите за да поддържате скоростта. Карай през иконите, разпръснати из пистата, за да ремонтирате колата си, вземете парите и тайните награди. Победа на всяка писта ще отключи следващата, както и готини нови автомобили. Имате ли каквото е необходимо за да станете майстор на дрифта?
Инструкции: играете със стрелките; X или спейс - дрифт; C - камера; Z - нитро; F - цял екран

Публикувана на дата: понеделник 18 март, 2013 Категории: АКТУАЛНИ, Игри с коли

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 97402

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Говорещият Том

Игри: 95631

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Свръх мощност

Игри: 51065

Свръх мощност е супер интензивен екшън в който можеш да избираш между различни рейс настройки като стил на шофиране, тунинг на автомобила и терен на състезанието: асфалт или офроуд. Опонентите са най-добрите, така че ви пожелаваме късмет.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;