Игри: 3548

Papa’s Pizzeria

Описание: Когато Папа Луи тръгва на друго приключение, момчето Рой остава само да отговаря аа пицарията на Папа. За съжаление на Рой, клиентите се обичат типичният стил на татко Луи, а именно напълно персонализирани пици. Дали да има пеперони навсякъде или маслини в долната половина, или 10 лукчета нарязани на 4 филийки, никой не знае. Важното е да си най-добрия пицар наблизо!
Инструкции: игра с мишката

Публикувана на дата: понеделник 25 март, 2013 Категории: АКТУАЛНИ, Барби Игри, Готвене

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 97904

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Говорещият Том

Игри: 96318

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Свръх мощност

Игри: 51668

Свръх мощност е супер интензивен екшън в който можеш да избираш между различни рейс настройки като стил на шофиране, тунинг на автомобила и терен на състезанието: асфалт или офроуд. Опонентите са най-добрите, така че ви пожелаваме късмет.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;