Игри: 3439

Papa’s Hot Doggeria

Описание: Това е първия ден на стадион Griller, но билетите за сезона са продадени! Единственият вариант да бъдете на стадиона и да гледате играта е да работите за стария си приятел Папа Луи. За съжаление Папа Луи също е фен на сезонните игри и сте оставени сами да правите всичко, за да работи караваната, докато той се наслаждава на играта.
Инструкции: Играете с мишката

Публикувана на дата: четвъртък 21 март, 2013 Категории: Барби Игри, Готвене

Говорещият Том

Игри: 95629

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Истински прически: Monster High

Игри: 35368

Среши косата и после хвани ножицата. Определи дължината на прическата и клъцни излишното. После боядисай и подсуши. Можеш и да накъдриш или изправиш с машата или пресата. Нека твоята любимка от Чудовищна гимназия е неповторима.

Монстър Хай – Татуировки

Игри: 34689

Оперета е отворила своя студио за татуировки. Избери най-готината и после заедно с нея я оцветете и поставете на подходящо място от тялото.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;