Игри: 2199

Papa’s Burgeria

Описание: Вие имате собствен ресторант и най-разнородни клиенти. Вземете им поръчките, закачете ги подред и премнинете към кухнята. Там пригответе скарата и после аранжирайте бургера според желанието на клиента. Накрая ако сте се справили добре ще получите бакшиш с който ще подобрявате ресторанта си.
Инструкции: Играете с мишката

Публикувана на дата: понеделник 18 март, 2013 Категории: АКТУАЛНИ, Барби Игри, Готвене

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 97402

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Говорещият Том

Игри: 95631

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Свръх мощност

Игри: 51065

Свръх мощност е супер интензивен екшън в който можеш да избираш между различни рейс настройки като стил на шофиране, тунинг на автомобила и терен на състезанието: асфалт или офроуд. Опонентите са най-добрите, така че ви пожелаваме късмет.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;