Игри: 6568

Monster High: Облечи Синя Лагуна

Описание: Тя има страхотни руси къдрици въпреки че са покрити с водорасли. Тя е най-малката дъщеря на морското чудовище и е една от най-модерните ученички в Чудовищната Академия. Облечи Лагуна в страхотни модерни дрешки от препълненият и гардероб и подбери най-фешън обувки и прическа.
Инструкции: Играете с мишката

Публикувана на дата: събота 02 март, 2013 Категории: Monster High, Барби Игри, Герои, За Обличане

Истински прически: Monster High

Игри: 34846

Среши косата и после хвани ножицата. Определи дължината на прическата и клъцни излишното. После боядисай и подсуши. Можеш и да накъдриш или изправиш с машата или пресата. Нека твоята любимка от Чудовищна гимназия е неповторима.

Монстър Хай – Татуировки

Игри: 34063

Оперета е отворила своя студио за татуировки. Избери най-готината и после заедно с нея я оцветете и поставете на подходящо място от тялото.

Монстър Хай пъзели

Игри: 27276

Подредете парченцата от различните пъзели с мишката като колкото по-бързо ги подредите толкова повече точки ще спечелите. Всеки етап има различен брой парченца пъзел (16,25,36,49,64)

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;