Игри: 1330

Френският готвач

Описание: Имате възможност да подготвите добра храна, за да се впечатли френският готвач. Всяка вкусна комбинация ще проработи, вие сте свободни да избирате всяка рецепта. Вземете съставка от хладилника, запържете, сварете, украсете. Сгответе храна и го направете щастлив, ако му дадеш сурови парчета храна или не добре нарязана той ще откаже да яде. Имаш време, помисли за избора си, добрите ястия изискват търпение!
Инструкции:

Публикувана на дата: събота 23 февруари, 2013 Категории: Барби Игри, Готвене

Говорещият Том

Игри: 96368

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Истински прически: Monster High

Игри: 35736

Среши косата и после хвани ножицата. Определи дължината на прическата и клъцни излишното. После боядисай и подсуши. Можеш и да накъдриш или изправиш с машата или пресата. Нека твоята любимка от Чудовищна гимназия е неповторима.

Монстър Хай – Татуировки

Игри: 35037

Оперета е отворила своя студио за татуировки. Избери най-готината и после заедно с нея я оцветете и поставете на подходящо място от тялото.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;