Игри: 6781

Истински прически: Хана Монтана

Описание: Истински прически с Хана Монтана ви дава уникалната възможност да се развихрите като стилист в света на Холивуд. Имате на разположение огромен набор от инструменти за къдрене и подстригване. Искате кичури - имате 12 различни цвята. Придайте на Хана уникална визия подходяща за червения килим.
Инструкции:

Публикувана на дата: събота 23 февруари, 2013 Категории: Прически

Истински прически: Monster High

Игри: 35736

Среши косата и после хвани ножицата. Определи дължината на прическата и клъцни излишното. После боядисай и подсуши. Можеш и да накъдриш или изправиш с машата или пресата. Нека твоята любимка от Чудовищна гимназия е неповторима.

Елза – истински прически

Игри: 30258

Елза – смелата принцеса от Замръзналото кралство иска да промени стила си и сега ти ще имаш възможност да и помогнеш с прическата и грима.

Рибки Балони фризьорски салон

Игри: 28120

По сетет салона за прически на вашите любими приятели Рибки Балони и заедно направете зашеметяващи прически.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;