Игри: 3956

Плодов сладкиш: Monster High

Описание: Вкусен Monster HIgh плодов пай е на път да бъде украсен. Но чудовищният пай не е нормалните. Той е двуслоен плодово шоколадов пай със вкусни бонбонки отгоре. Ти ще го заобичаш а Франки ще има нх-добрия сладкиш за вечерта. Можеш да приготвиш пая в няколко стъпки. Започни като добавиш шоколад и цветни бонбонки. После добави и различни плодове.
Инструкции:

Публикувана на дата: събота 23 февруари, 2013 Категории: Monster High, Барби Игри, Герои, Готвене

Истински прически: Monster High

Игри: 35373

Среши косата и после хвани ножицата. Определи дължината на прическата и клъцни излишното. После боядисай и подсуши. Можеш и да накъдриш или изправиш с машата или пресата. Нека твоята любимка от Чудовищна гимназия е неповторима.

Монстър Хай – Татуировки

Игри: 34690

Оперета е отворила своя студио за татуировки. Избери най-готината и после заедно с нея я оцветете и поставете на подходящо място от тялото.

Монстър Хай пъзели

Игри: 27680

Подредете парченцата от различните пъзели с мишката като колкото по-бързо ги подредите толкова повече точки ще спечелите. Всеки етап има различен брой парченца пъзел (16,25,36,49,64)

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;