Игри: 1047

Мажоретен състав

Описание: Имаш собствен мажоретен състав с който ще заплените публиката. Преди обаче да се впуснете в правенето на пирамиди и акробатични изпълнения избери подходящи екипи.
Инструкции: Кликате с мишката върху вида дрешка която искате да смените докато не се появи тази която харесвате

Публикувана на дата: сряда 27 февруари, 2013 Категории: Барби Игри, За Обличане

Говорещият Том

Игри: 93917

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Истински прически: Monster ...

Игри: 34754

Среши косата и после хвани ножицата. Определи дължината на прическата и клъцни излишното. После боядисай и подсуши. Можеш и да накъдриш или изправиш с машата или пресата. Нека твоята любимка от Чудовищна гимназия е неповторима.

Монстър Хай – Татуиро...

Игри: 33912

Оперета е отворила своя студио за татуировки. Избери най-готината и после заедно с нея я оцветете и поставете на подходящо място от тялото.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;