Игри: 2065

Дора: Влак Експрес

Описание: Дора влиза в ново плиключение с експресният влак. Разполагаш с истински ръчки и сирена които трябва да използваш за да докараш влака до крайната гара без да изгубиш товара.
Инструкции: Играе се с мишката като натискате ръчката която ви трябва

Публикувана на дата: четвъртък 28 февруари, 2013 Категории: Барби Игри, Герои, Дора Изследователката

Говорещият Том

Игри: 94166

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Истински прически: Monster High

Игри: 34821

Среши косата и после хвани ножицата. Определи дължината на прическата и клъцни излишното. После боядисай и подсуши. Можеш и да накъдриш или изправиш с машата или пресата. Нека твоята любимка от Чудовищна гимназия е неповторима.

Монстър Хай – Татуировки

Игри: 34010

Оперета е отворила своя студио за татуировки. Избери най-готината и после заедно с нея я оцветете и поставете на подходящо място от тялото.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;