Игри: 1178

Вкусни Шоколадови Бисквитки

Описание: Кой не обича шоколадови сладкиши? А кой иска да се научи как се приготвят? Хвани здраво мишката и следвай указанията на главния готвач. Счупи орехите, настърши кокос.... и накрая разбери колко добре си се справил защото ще бъдеш оценен.
Инструкции: Използвай мишката и указанията давани от готвача

Публикувана на дата: четвъртък 14 февруари, 2013 Категории: Готвене

Papa’s Cupcakeria

Игри: 16844

Папа Луи пак има нужда от помощ този път в ресторанта за кексчета и тарталети. Посрещнете и обслужете клиентите подобаващо на техните поръчки за да изкарате бакшиш с който да подобрите ресторанта и така ден след ден.

Спондж и ракбургерите

Игри: 10358

Спондж Боб е оставен да обслужва сам клиентите на Хрупкавият Рак. Той трябва да изпече и аранжира рак бургерите и да ги поднесе на клинеите според поръчката им. ПОмогни му да се справи в тази игра.

Спондж Боб на смяна

Игри: 8798

Господин Рак иска да направи максимално много пари и дава зор на Спондж Боб да бъде по-бърз в кухнята. Помогни на приятеля си да приготви колкото може повече рак бургери и ги подреди правилно с гарнитури за да са доволни клиентите

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;