Игри: 4403

Ариел прически

Описание: Малката любопитна русалка Ариел е на път да си направи нова прическа. Нейната прекрасна червена коса би изглеждала великолепно ако попадне в ръцете на добър фризьор. Използвай цялото си въображение да направиш Ариел зашеметяваща като използваш различни уреди и аксесоари
Инструкции: игра с мишката

Публикувана на дата: вторник 11 февруари, 2014 Категории: Барби Игри, Герои, Прически

Говорещият Том

Игри: 94275

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Истински прически: Monster High

Игри: 34846

Среши косата и после хвани ножицата. Определи дължината на прическата и клъцни излишното. После боядисай и подсуши. Можеш и да накъдриш или изправиш с машата или пресата. Нека твоята любимка от Чудовищна гимназия е неповторима.

Монстър Хай – Татуировки

Игри: 34063

Оперета е отворила своя студио за татуировки. Избери най-готината и после заедно с нея я оцветете и поставете на подходящо място от тялото.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;