Игри: 3329

Железният Човек 3 (Iron Man 3)

Описание: Тони Старк е на полеви тестове на новия си брониран костюм MARK 42 ! Стигнете до дъното по най-бързия възможен начин. Калибрирайте костюма си за справянето с най-много пръстени, за да достигнете крайната цел и да преминете към следващото ниво. Веднъж калибрирани, предприемате една вълнуваща мисия с която самои Iron Man може да се справи!
Инструкции: игра със стрелките

Публикувана на дата: понеделник 29 април, 2013 Категории: АКТУАЛНИ, Аркадни

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 96630

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Говорещият Том

Игри: 94767

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Свръх мощност

Игри: 50545

Свръх мощност е супер интензивен екшън в който можеш да избираш между различни рейс настройки като стил на шофиране, тунинг на автомобила и терен на състезанието: асфалт или офроуд. Опонентите са най-добрите, така че ви пожелаваме късмет.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;