<<< игра >>>

<<< Видео от геймплея: >>>

Игри: 1996

Трикаджии

Описание: Трикаджии е нова зимна игра с новата Unity 3D технология. Когато времето е студено, а улиците са покрити със сняг няма шанс да карате любимия си скейтборд, но винаги можете да получите сноуборд оборудване и да се забавлявате по белите улици. Вземи борда си и се присъединете към веселбата! Във всяко ниво има различни цели, които трябва да се постигнат и в края на всяко ниво можете да подновите оборудването.
Инструкции: Управление - стрелки X - Скок Z - Завои X - хващане X + ляво/дясно - 360 X + горе/долу - управление на наклона R - рестарт

Публикувана на дата: събота 23 март, 2013 Категории: 3D, АКТУАЛНИ, Аркадни, Спортове

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 97871

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Говорещият Том

Игри: 96294

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Свръх мощност

Игри: 51637

Свръх мощност е супер интензивен екшън в който можеш да избираш между различни рейс настройки като стил на шофиране, тунинг на автомобила и терен на състезанието: асфалт или офроуд. Опонентите са най-добрите, така че ви пожелаваме късмет.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;