Игри: 1557

Треска за моркови

Описание: Зайчето се е трудило упорито и е успяло да субере цяла кошница с моркови. Докато си е дремнало под дървото едни лоши извънземни са откраднали морковчвтата му и сега то иска да си ги върне обратно. Дърпай ластина опора под зайчето за да подскача нагоре
Инструкции: игра с мишката

Публикувана на дата: неделя 13 април, 2014 Категории: АКТУАЛНИ, Аркадни, Логически

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 97944

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Говорещият Том

Игри: 96373

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Свръх мощност

Игри: 51717

Свръх мощност е супер интензивен екшън в който можеш да избираш между различни рейс настройки като стил на шофиране, тунинг на автомобила и терен на състезанието: асфалт или офроуд. Опонентите са най-добрите, така че ви пожелаваме късмет.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;