Unity Web Player. Install now!
Игри: 1659

Наемници

Описание: Добрия крал управлявал тези земи е омагьосан от злобната вещица. Сега млад герой ще се опълчи срещу нея като събира армии готожи да се бият за неговата кауза.
Инструкции: игра със стрелките, спейс и Z за атака

Публикувана на дата: неделя 16 ноември, 2014 Категории: 3D, Аркадни, Екшън

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 95354

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Говорещият Том

Игри: 93727

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Свръх мощност

Игри: 49946

Свръх мощност е супер интензивен екшън в който можеш да избираш между различни рейс настройки като стил на шофиране, тунинг на автомобила и терен на състезанието: асфалт или офроуд. Опонентите са най-добрите, така че ви пожелаваме късмет.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;