Игри: 2242

Лего – Брегова Охрана

Описание: Задачата на бреговата охрана е трудна и много отговорна. Сега Лего охраната е на спасителна мисия след като презокеански лайнер се е разбил до бреговете им. Спасете колкото се може повече бедстващи хора
Инструкции: игра с мишката

Публикувана на дата: сряда 05 март, 2014 Категории: АКТУАЛНИ, Аркадни, Герои, Екшън

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 95646

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Говорещият Том

Игри: 93890

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Свръх мощност

Игри: 50038

Свръх мощност е супер интензивен екшън в който можеш да избираш между различни рейс настройки като стил на шофиране, тунинг на автомобила и терен на състезанието: асфалт или офроуд. Опонентите са най-добрите, така че ви пожелаваме късмет.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;