Игри: 1848

Червения Отряд 2

Описание: Невероятен 3D шутър от първо лице в който действието се развива по суша и въздух с различни превозни средства. Изберете едни от най-смъртоносните и високо-технологични оръжия познати на света.
Инструкции: Движи се с WASD. Прицел и стрелба с мишката. Десен клик - увеличение. Повече инструкции в играта.

Публикувана на дата: четвъртък 14 февруари, 2013 Категории: 3D, АКТУАЛНИ, Екшън

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 95680

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Говорещият Том

Игри: 93907

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Свръх мощност

Игри: 50053

Свръх мощност е супер интензивен екшън в който можеш да избираш между различни рейс настройки като стил на шофиране, тунинг на автомобила и терен на състезанието: асфалт или офроуд. Опонентите са най-добрите, така че ви пожелаваме късмет.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;