Игри: 3717

Ninja Turtles Sewer Run

Описание: Костенурките Нинджа отново са в действие, и се опитват да спасят склада от чудовищата. На това място чудовищата и капаните са навсякъде. Помогнете на Лео, Дони, Ралф и Мики да унищожат много чудовища и спасете склада. Мисията не е лесна, но трябва да бъдете много бързи и точни. Опитай се да бъдеш герой, като унищожиш всички тези същества, които се крият по тъмни и безлюдни места. Клавишите със стрелки са за движение и Z за борба. Градът ви подкрепя в това, което правите.
Инструкции: игра със стрелките Z за екшън

Публикувана на дата: неделя 07 април, 2013 Категории: Екшън

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 97476

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Супер битки 3

Игри: 24241

Супер битките между супер геройте на Никелодеон са пак тук! Избери някой от най-популярните звезди и се включи в турнира. На коя страна ще си ти? Доброто срещу лошото!

Minecraft – Tower Defense 2

Игри: 19771

Грифер е разрушил града на Стив и сега той ще трявба да преплува океана за да построи нов и по-здрав град.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;